11 Nisan 2012 Çarşamba

Nakliyat Firması Seçerken Dikkat Etmemiz Gereken Hususlar


Ülkemizde irili ufaklı bir çok evden eve ilden ile nakliyat firması, evden eve taşıma hizmeti vermektedir. Ancak evden eve nakliye firmaları aynı standartlarda çalışmamaktadır. Tüketici olarak ödenilen bedelin karşılığı olan hizmet çoğu zaman verimli bir şekilde alınamamaktadır. Bu nedenle evden eve taşıma firması ile anlaşacaksak, anlaşma yapacağımız evden eve nakliye şirketini iyi seçmemiz gerekmektedir.
     Kurumsal ve Yasal Firma: Herhangi bir evden eve taşımacılık firması ile anlaşmadan önce en az 4 – 5 firma ile görüşmenizde fayda var. iş vermek istediğiniz firmasının kurumsal ve yasal bir firma olmasına azami özen göstermelisiniz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda karşınızda bir muhatap bulmak istiyorsanız, Firma muhakkak kurumsal olmalı!
     Referanslar: Evden eve ilden ile taşımacılık firması ile çalışmadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli husus referanslar olmalıdır. Ev eşyası taşıma firmasından hizmet alanlara ulaşmaya çalışın, onların, firmadan memnun kalıp kalmadıklarını öğrenin. Olumlu yorumlar alıyorsanız o firma ile gönül huzuruyla çalışabilirsiniz
     Evden eve nakliyat Fiyatları: Nakliyat firması seçiminde tüketicinin ilk baktığı kıstas genelde fiyatlandırma oluyor. Ancak fiyat konusu en son gelmelidir. Çünkü kaliteli iş yapan firmalar ucuza çalışmazlar. Hele kurumsal ev taşıma firmaları piyasanın biraz üzerinde fiyat isterler. Evden eve nakliyat için çok az bir bedel isteyen bir firmaya sakın evinizi taşıtmayın. Eşyalarınızı kiralık bir kamyona dolduran 2 -3 hamal eşyalarınızı mahvedebilir. O nedenle Fiyat konusunda uygun olanı arayın fakat tutucu olmayın.
     İletişim: Ev taşıma şirketleri arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi de “diyalog” yani iletişimdir size güven vermeyen kişilerden uzak durunuz. Konuşmalarında çok rahat davranan ya da çok ketum olan firmalara iş vermeyiniz. Size saygı duyan firmalarla çalışınız

Hiç yorum yok: